N-VA Bornem gaat voor energiezuinigere woningen!

Op 9 december 2011

Door het regeerakkoord van Elio Di Rupo worden tal van energiebesparende maatregelen teruggeschroefd of stopgezet. Als Bornemnaar kan je zelf je energiefactuur verminderen door tal van kleine en grotere aanpassingen. De dienst milieu en natuur van Bornem helpt hierbij door je huis gratis door te laten lichten door de energiescanner. Na het grote succes van de voorbije jaren, lanceert de gemeente opnieuw de actie “Vraag nu je gratis energiescan!”. N-VA Bornem steunt dit initiatief omtrent efficiënter lokaal energiegebruik.

Energiezuinige woningen

Meer informatie op de website van Bornem:

Vraag nu je gratis energiescan!

De energieprijzen stijgen. Dat zul je ongetwijfeld al hebben gemerkt aan je energiefactuur. Maar wat kan je eraan doen? Laat je huis gratis doorlichten door de energiescanner van de gemeente en bespaar vele euro’s op je energiefactuur!

De energiescanner bekijkt de woning en noteert alles wat met het verbruik van energie te maken heeft. Onmiddellijk krijg je al enkele interessante tips om energie te besparen. Het leuke aan die tips is dat ze niets kosten en toch geld besparen.
Tijdens dit bezoek zal de energiescanner, volledig gratis, een aantal aanpassingen doen in je woning, zoals bijvoorbeeld gloeilampen vervangen door spaarlampen, folie bevestigen achter de radiatoren, een gewone douchekop vervangen door een spaardouchekop, enzovoort.
Tenslotte krijg je een rapport over het energieverbruik in je woning samen met tal van goede raad en tips om energie te besparen.

Meer info en aanvragen:
dienst milieu en natuur, Hingenesteenweg 13, Bornem, tel. 03 890 69 22, milieu [at] bornem.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is